Ruski jezik u Litteri

lit_ruskiOd pojave crtanog filma „Maša i medvjed“ te istoimene računalne igrice, među mladima raste zanimanje za ruski jezik. Već dvije grupe polaznika uspješno su završile 1. stupanj ruskog jezika u „Litteri“! I nastavljaju učiti dalje!

Motivi polaznika različiti su, kao i njihova dob. Najmlađoj polaznici tek je 13 godina i vrlo uspješno je savladala rusko pismo te s odličnim uspjehom položila test iz ruskog jezika. S nama je i jedan srednjoškolac, vaterpolist te nekoliko odraslih polaznika, različitih zanimanja. Neki od njih ovdje su zbog posla, drugi imaju obitelj u Rusiji, a treći su jednostavno fascinirani ruskom kulturom i civilizacijom. Sve njih povezuje strast s kojom su prionuli na učenje ruskog.

U grupi sadašnjih polaznika vlada veliko ZAJEDNIŠTVO i sklopila su se nova prijateljstva. Dobne razlike se ne primjećuju. I zato, ako želite naučiti nešto novo, a usput se i družiti, dođite na tečaj ruskog jezika u „Litteru“!

U ova četiri mjeseca koliko je trajao naš tečaj, u potpunosti smo savladali rusko pismo, naučili smo osnove komunikacije, imali kratka izlaganja iz područja ruske kulture i civilizacije te odgledali seriju poznatih crtanih filmova „Maša i medvjed“. Na jesen – nastavljamo. Očekuje nas još više crtanih i igranih filmova, TV emisija, internetskog sadržaja, ruskih bajki, ali naravno i gramatičkog gradiva te konverzacije. Materijala ima napretek, potrebni ste samo VI!

Kaže se da put od tisuću koraka započinje prvim korakom. Učinite taj prvi korak, dođite u „Litteru“ i pridružite nam se u učenju ruskog jezika!

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o novostima i aktivnostima vezanim uz naše tečajeve stranih jezika i ostale progame. I ne zaboravite, preporučite nas i prijateljima.
Vaše osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Prijavite se na newsletter
* = required field